Søk
  • Rita Bekkevold

Line - En konsulent som brenner for det vi driver med!

Oppdatert: 2. des. 2021


Vi har tatt en prat med Line Pernille C. Twilley som er seniorkonsulent her i Excito Consulting AS. Hun leder til daglig flere digitaliseringsprosjekter og har flere års erfaring både som controller og konsulent.

Av natur er jeg en typisk prosjektleder. Jeg liker å være i ulike arbeidsmiljø med ulike utfordringer. Å gå inn i et prosjekt, jobbe for å få et godt resultat, for så å gå ut igjen – synes jeg er helt topp! - Sier Line engasjert.

Line legger ikke skjul på at det kan være krevende å få en hel organisasjon til å endre sine innarbeidede vaner. Når vi vet at cirka 80% av alle digitale transformasjoner mislykkes, så er vi avhengige av å benytte utprøvd metodikk.

Jeg brenner for å stenge fallgruvene, redusere risiko og gi kunden en bedre hverdag – ikke i teori, men i praksis.

Digital-transformasjon innebærer så mye mer enn å bringe inn IT og teknologi. Erfaringen er at bedriftene først og fremst trenger bistand til å gjennomgå sine prosesser. Deretter må man se på organisasjonen, menneskene, - hvor modne de er for å gjennomføre endrede arbeidsmåter ved hjelp av teknologi. Endringsledelse er sentralt i ett hvert digitaliseringsprosjekt - og dette er det bedriften selv som må ta eierskap til og lede.

Teknologien som er tilgjengelig gir “uendelige” muligheter. Det høres kanskje for godt ut til å være sant – men vi skreddersyr teknologien som passer til deres, ofte, - forbedrede prosesser – vi lar ikke teknologien alene fortelle hvordan du skal jobbe. Og det er helt rått! - sier en engasjert Twilley.

Line er en gjennomfører, - en som jobber hardt for at systemene skal bli tatt i bruk og fungere i praksis. Line har god erfaring med alt fra prosjektledelse av digitaliseringsprosjekter til support og opplæring.

Vi er veldig stolte over å ha henne i Excito Consulting som den enorme ressursen hun er.

338 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle