Søk
  • Rita Bekkevold

Hvorfor ISO Sertifisering?

Oppdatert: 18. des. 2020

Flere og flere anleggsbedrifter ser nytten av å bli ISO-sertifisert. En sertifisering i arbeidsmiljø, kvalitets- og miljøledelse, er ikke lengre bare et kvalitetsstempel.


- Det skal lønne seg å drive seriøst!

Sier engasjerte Ingrid Dahl Hovland, Veidirektør i Statens vegvesen, på arrangementet til Maskinentreprenørens forbund "Arctic Entrepreneur 2020" på Gardemoen 21.januar.


Videre kunne Ingrid fortelle at kravene og forventningene til anleggsbedriftene blir stadig økende og skjerpet, særlig innen for miljø og seriøsitet. Kvalitetsstempelet en ISO-sertifisering gir, blir dermed ikke bare lønnsomt for bedriftens interne prosesser, men vil bli et konkurransefortrinn i tiden fremover.

Kombineres prosessen med ISO-sertifisering med å ta i bruk et hel-digitalt styringssystem, så er effekten mindre risiko for feil, lavere kostnader og økt produktivitet.


I stedet for å sende de ansatte over 55 år på kurs for pensjonisttilværelse, gi dem heller kurs i digitale ferdigheter. Det er en utfordring å følge med på den digitale utviklingen, men det viktig å ta del i de mulighetene dette gir. 

Statsminister Erna Solberg, på arrangementet til Maskinentreprenørens forbund "Arctic Entrepreneur 2020" på Gardemoen 21.januar.ISO-sertifisering er et bevis på at bedriften oppfyller standardens krav og dokumenterer at selskapet driver med kontinuerlig forbedringsarbeid. Styringssystem reduserer variasjon og sikrer den beste kvalitet og systematikk i prosjektgjennomføringen. I dag finnes det digitale styringssystemer som gjør veien til ISO-sertifisering enklere og kortere.


Ønsker du å vite mer om ISO sertifisering? Ikke nøl med å ta kontakt i chatboksen nede til høyre eller ring oss på tlf. +47 33 74 07 77294 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle