Søk
  • Rita Bekkevold

Hva vi tilbyr i Excito Consulting

Oppdatert: 25. mar. 2021

Enten det gjelder en strategisk og planlagt digitaliseringsprosess eller det er behov for akutt og kortsiktig leder-kapasitet, så har Excito kompetansen tilgjengelig for deg.

«Har din bedrift behov for en interimleder eller konsulent så ønsker vi å høre fra dere. Vi har ledig kapasitet og står klare for å ta imot din bedrift»

Excito-teamet består av unge, innovative og dedikerte konsulenter – med høye digitale ferdigheter, - og senior ledere som har lang bransje-erfaring med solide resultater fra endringsledelse.


Digitalisering

En kombinasjon av mange års yrkeserfaring fra ulike bransjer og roller, og høy IT-kompetanse – gjør at vi forstår dine behov. Vi bistår med gode, effektive, digitale løsninger som virker i det praktiske arbeidet.


Våre løsninger er ekstremt fleksible. Det gjør det mulig å skreddersy for de ulike bedriftene og tilpasse etter «kjørereglene» i bransjen, og de ulike aktivitetene og ikke minst menneskene som skal ta det i bruk. Excito samarbeider tett med blant annet Landax, som er leverandør av et sky-basert styringssystem for administrasjon, ledelse, prosjektstyring og kontroll, samlet i en programvare.


Den teknologien vi bruker var for få år siden forbeholdt de større selskapene, men er i dag tilgjengelig både på grunn av pris og fleksibilitet. Nå er dette lønnsomt også for mindre bedrifter. Dette gjør at vi i dag bistår selskaper med noen få ansatte, - til store virksomheter med milliard-omsetning.


Interimledelse

Vi tar også akutte eller kortsiktige oppdrag som interimledere; fra prosjektledelse og daglig ledelse til endringsledelse og snuoperasjoner.

Ta kontakt her

393 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle