Søk
  • Rita Bekkevold

Hæhre valgte Excito!

Oppdatert: 20. jan. 2021

En av Norges største entreprenør-virksomheter, Hæhre Entreprenør valgte Excito Consulting som leverandør av nytt styringssystem!


I tråd med visjonen “Vi bygger fremtiden”, gjennomfører Hæhre i dag noen av landets største infrastruktur prosjekter. De har sett behov for et nytt og helhetlig styringssystem for virksomheten.

En av landets største

Hæhre Entreprenør er en del av konsernet Hæhre & Isachsen Gruppen med over 900 ansatte og en årlig omsetning på 3,5 milliarder NOK. Hæhre er en av landets største anleggsentreprenører med over 40 års bransjeerfaring og håndtere hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog, til tradisjonelle hovedentrepriser.


Grundig utleveringsprosess

Hæhre etablerte en arbeidsgruppe som hadde som mål å velge markedets beste styringssystem. Flere gode leverandører fikk presentere sine løsninger. Etter flere runder med evalueringer, endte prosessen opp i en testperiode hvor ulike brukergrupper fikk testet og evaluert systemet. Valget falt til slutt på oss og vi er utrolig stolte av tillitten Hæhre har vist oss.


En skreddersydd løsning!

Excito leverer konsultasjon knyttet til analyse, design, implementering og opplæring av styringssystemet Landax Entreprise. Systemet er utviklet av Landax AS som leverer både programvaren og videreutvikling av funksjonalitet i samarbeid med Hæhre og Excito. Landax er et sky-basert styringssystem for virksomhets- og prosjektstyring. Verktøyet er prosessorientert, og har mange moduler som er tett integrert og dekker et stort omfang av de aktiviteter som en virksomhet må utføre og ha kontroll på.

“Dette er en utrolig spennende case for oss i Excito. Prosjektet, som vil gå over flere måneder, er et av de største og mest interessante prosjektene vi har hatt. Vi er nå godt i gang med leveransen og er trygg på at systemet vil fasilitere for at Hæhre kan fortsette med å “bygge fremtiden”."

- Sier daglig leder og prosjektleder Håkon Samnøy i Excito Consulting.

369 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle