Søk
  • Rita Bekkevold

Får du klump i magen når du hører ordet digitalisering?

Vi vet at for mange kan digitalisering være et stort fjell. Å gi slipp på ringpermen og mappestrukturen er kanskje ikke det enkleste. "Det fungerer jo", "vi har ikke tid nå" ,"jeg har funnet mitt eget system", - er noen av argumentene vi ofte hører. Digitalisering dreier seg ikke bare om å ta ned risikoen hvis en prosjektleder slutter eller krise inntreffer, men om å skaffe seg et konkurransefortrinn i form av økt produktivitet og lønnsomhet. 

 


Vi har hjulpet flere bygg- og anleggsbedrift med å gå fra tradisjonell mappestruktur til å ta i bruk et komplett digitalt verktøy for å styre alle viktige oppgaver og prosesser. På denne måten kunne de fase ut mange andre systemer og samle alle kritiske aktiviteter inn i ett digitalt system. 


Vi bistår bedrifter i overgangsfasen mellom deres gamle system og helt frem til at et nytt og tilpasset digitalt system er i bruk. Etter mange år i bransjen setter vi oss raskt inn i måten dere jobber på, og skreddersyr systemer som fungerer i det daglige arbeidet. 


Ta kontakt for en uformell samtale

363 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle